Kazneno prijavljen za dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom

Policija 57-godišnjaka sumnjiči da je 29. svibnja prošle godine na području Škrljeva pucao vatrenim oružjem u zrak čime je od jedne zalutale čahure lakše ozlijeđen 18-godišnji hrvatski državljanin

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici II policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.
 
Sumnjiči se da je 29. svibnja prošle godine  oko 23 sata na području Škrljeva pucao vatrenim oružjem u zrak čime je od jedne zalutale čahure lakše ozlijeđen 18-godišnji hrvatski državljanin. Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je 57-godišnjak s namjerom zastrašivanja prolaznika pored pruge bez ovlaštenja pucao iz vatrenog oružja te time doveo u opasnost živote ljudi i imovine.

Nakon završenog istraživanja, zbog osnova sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, protiv 57-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Stranica

Izvor

Najnovije