1. IZMJENE I DOPUNE PLANA prijma u službu za Jedinstveni upravni odjel Grada Malog Lošinja u 2020. godini

Na temelju članka 10. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 86/08, 61/11, 4/18 i 112/19), članka 47. Statuta Grada Malog Lošinja („Službene novine“ Primorsko-goranske županije broj 26/09, 32/09, 10/13, 24/17 i 09/18), a u vezi s Proračunom Grada Malog Lošinj za 2020, godinu („Službene novine“ br 35/19 i 25/20), gradonačelnica Grada Malog Lošinja, 28. prosinca 2020.godine, donijela je

 

 1. IZMJENE I DOPUNE PLANA

prijma u službu za Jedinstveni upravni odjel Grada Malog Lošinja u 2020. godini

 

I.

 

Sukladno Pravilniku o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem redu Jedinstvenog upravnog odjela Grad Malog Lošinja, od 23. rujna 2020. godine, Plan prijma u službu za Jedinstveni upravni odjel Grada Malog Lošinj u 2020. godini („Službene novine“ Primorsko-goranske županije broj 1/20), mijenja se kako slijedi.

Točka I. stavak 1. Plana mijenja se i glasi:

 

„Utvrđuje se da su u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Malog Lošinja na dan 28. prosinca 2020. godine nepopunjena sljedeća radna mjesta:

 

 1. a) Pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela

 

 1. b) u Uredu gradonačelnika:

–   tajnik (1 izvršitelj/ica)

 

 1. c) u Odsjeku za urbanizam, komunalno gospodarstvo i gospodarenje gradskom imovinom:

–     savjetnik za prostorno planiranje i urbanizam (1 izvršitelj/ica)

–     stručni suradnik za poslove graditeljstva (1 izvršitelj/ica)

–     viši stručni suradnika za najam stanova, poslovnih prostora i komunalno gospodarstvo (1 izvršitelj/ica)

–     referent – prometni i komunalni redar (1 izvršitelj/ica)

 

 1. d) u Odsjeku za proračun, financije, javnu nabavu i EU projekte

–     viši stručni suradnik za EU projekte

 

 1. e) u Odsjeku za opće poslove i socijalnu skrb:

–      spremačica (1 izvršitelj/ica)“

 

II.

Točka II. Plana mijenja se i glasi:

 

„Tijekom 2020. godine u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Malog Lošinja planiraju se popuniti sljedeća radna mjesta:

 

 1. a) Pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela

 

 1. b) u Uredu gradonačelnika:

–   tajnik (1 izvršitelj/ica)

 

 1. c) u Odsjeku za urbanizam, komunalno gospodarstvo i gospodarenje gradskom imovinom:

–     savjetnik za prostorno planiranje i urbanizam (1 izvršitelj/ica)

–     stručni suradnik za poslove graditeljstva (1 izvršitelj/ica)

–     viši stručni suradnika za najam stanova, poslovnih prostora i komunalno gospodarstvo (1 izvršitelj/ica)

–     referent – prometni i komunalni redar (1 izvršitelj/ica)

 

 1. d) u Odsjeku za proračun, financije, javnu nabavu i EU projekte

–     viši stručni suradnik za EU projekte

 

 1. e) u Odsjeku za opće poslove i socijalnu skrb:

–     spremačica (1 izvršitelj/ica)“

 

Ove izmjene i dopune Plana prijma u službu za Jedinstveni upravni odjel Grada Malog Lošinja u 2020. godini stupaju na snagu prvog dana od dana donošenja, a objavljuju se u „Službenim novinama“ Primorsko-goranske županije i na mrežnim stranicama Grada Malog Lošinja.

 

 

KLASA: 100-01/20-01/01

URBROJ: 2213/01-01-20-4

Mali Lošinj, 28. prosinca 2020. godine

 

GRAD MALI LOŠINJ

 

GRADONAČELNICA

Ana Kučić, mag.oec. v.r.

 

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.